Sökoptimering

Syns högre upp på Google när potentiella kunder letar efter era produkter och tjänster. Vi sökoptimerar både lokalt, nationellt och internationellt.

Att synas

Att synas på Google är någonting alla företag bör sträva efter. Det är ju ändå världens största sökmotor, med över 55 miljoner dagliga sökningar i Sverige. Det är ganska mycket kunder du missar om ni inte syns! Vi ser till att optimera er hemsida så kunderna hittar till er och inte till konkurrenterna.

Vår tjänst

SEO är en löpande process som tar tid, därför är det viktigt att ni som företag börjar med sökoptimeringen i ett så tidigt skede som möjligt.

Kom ihåg att det aldrig finns garantier med SEO, men vi gör alltid vårt bästa för att förbättra er position och skapa mer relevant trafik till er hemsida. 

Vi har jobbat med SEO både nationellt och internationellt sedan flera år tillbaka. Tillsammans har vi fått upp hundratals sökord och sökfraser till toppen av sökresultaten.

Våra SEO-tjänster är många och breda. Vi kan göra allt från enklare analyser av er nuvarande hemsida till fullskaliga kampanjer där både on-page och off-page är involverat.

Bland våra tjänster är dessa de mest populära:

  • On-page optimering
  • Off-page optimering
  • Webbplatsanalys
  • Sökordsanalys
  • Länkstrategi
  • Contentstrategi
  • Landningssida

Resan till toppen

Resan till toppen av Google är lång och kräver tålamod. Att stressa fram resultat brukar sluta på ett sätt: att er hemsida försvinner helt och hållet från sökresultaten. Så hår går vår process till när vi sökoptimerar en hemsida.

Analys

Vi börjar med att analysera hemsidan och innehållet på den. Lever den upp till dagens standard eller måste en helt ny hemsida skapas? Är innehållet på sidan optimerat? Finns det skadlig kod eller inlänkar? Hur ser konkurrenterna ut?

Strategi

Analysen visar brister och styrkor hos er, vi utgår från dessa när vi skapar vår strategi och åtgärdsplan. I många fall kan ni som företag hjälpa till i optimeringsarbetet utan större resurser.

Optimering

Optimeringen sker löpande och kan pågå i flera veckors tid. Under optimeringen är det viktigt att ni inte gör större ändringar på hemsidan eller tar hjälp av andra företag. Något som kan tyckas vara en liten ändring, som att ändra några rader text, kan ha förödande konsekvenser.

Uppföljning

Vi följer upp varje månad med tydliga rapporter som visar nuvarande sökpositioner och hur mycket mer trafik vi genererar till hemsidan. Rapporterna visar även hur lönsam trafiken är, alltså hur många som blir kunder.

Börja med
SEO idag

Vill du också öka försäljningen genom sökoptimering idag? Fyll i formuläret eller skicka ett mail till kontakt@mizific.com.

Du får svar från oss inom 24h, vi lovar!