Sökmotormarknadsföring

Sökmotor
marknadsföring

Nå hundratals potentiella kunder redan samma dag. Sökmotormarknadsföring (SEM) på Google är ett effektivt sätt att öka sin försäljning på den svenska marknaden.

E-handel till tjänster

Google Ads är mångsidigt och funkar väldigt bra till de flesta branscherna. Våra kunder är en skön blandning av trendiga e-handlar till mer klassiska tjänsteföretag som elektriker och rörmokare.

Fallstudie

Läs vår fallstudie om hur vi hjälpte ett nystartat företag inom byggbranschen att komma igång i Stockholm. Google ads kan vara lönsamt, även om man är okänd och har en begränsad budget.

Vår tjänst

Vårt huvudmål är att ni som företag får en positiv avkastning på ert kapital. Det vill säga, det trillar in mer pengar än vad ni gör av med. 

Att annonsera på Google är en löpande process som kräver månatligt underhåll. Nya konkurrenter dyker upp, sökalgoritmen ändras, annonser ska optimeras och mycket mer.

Även om en kampanj är lönsam från start, är det viktigt att man fortsätter optimera kampanjen för att dra ner kostnaderna och öka intäkterna.

I vårt månatliga underhåll analyserar vi prestationen på alla annonser och hittar förbättringsmöjligheter. Vårt optimeringsarbete innebär att vi:

  • Ökar antal klick
  • Ökar konverteringsgraden
  • Ökar intäkterna
  • Sänker annonskostnaderna
  • Minskar irrelevanta besök
  • Syns högre än konkurrenterna

 
Resultat för Google annonser

Resultat

Positiva resultat är viktigt för oss. Här ser du en kampanj vi skapade åt en kund. Den genererade så mycket förfrågningar att vi var tvungna att pausa den. Ett ganska skönt problem för någon som driver eget, eller hur?

451 konverteringar för en kostnad på strax under 8 000 kr. Tack vare Mizific har den här kunden gått från okänd till att vara med i flera tidningar och även radio.

Börja med Google idag

Vill du också öka försäljningen genom Google annonser idag? Fyll i formuläret, skicka ett mail till kontakt@mizific.com eller ring oss på
073-266 11 15.

Du får svar från oss inom 24h, vi lovar!