Webbdesign

En hemsida till företag är som en säljare som jobbar dygnet runt. Mizific skapar enkla och stilrena hemsidor som omvandlar besökare till kunder. Företagssida eller e-handel, vi löser det.

Tidigare projekt

Ett urval av tidigare projekt.

Så går det till

Såhär blev resultatet när vi förnyade en äldre hemsida.

Omdömen

Mizific har hjälpt oss med flertalet webbplatser de senaste året, och jag kunde inte vara mer nöjd av valet. Aldrig att jag byter webbyrå!
Hektor Jeppesen
Entreprenör
5/5
Vi på NS Bygg & Entreprenad är mycket nöjda med Mizific och den hemsida de skapade åt vårt företag . Enkel kommunikation, bra produkt och snabb leverans.
Niklas Skillt
Egenföretagare
5/5
Definitivt en av de bättre webbyråerna i Stockholm. Vi har jobbat med Mizific i 2 år nu och fått hjälp med SEO och web design. Bra resultat för ett riktigt bra pris.
Martin Petersson
Egenföretagare
5/5
Effektiva och lovar vad de säger. Fick ett jätte bra bemötande och tack vare er har jag mitt företag fått många nya kunder.
Robert Romanowski
VD Personlig Assistans
5/5
Har ett fantastiskt samarbete med Mizific som hjälper oss och många av våra kunder med SEO och Google Ads!
Patrik Stenberg
IT-geni
5/5
Har beställt SEO till flera av mina kunder och varje gång är resultaten över förväntan. Processen är riktigt smidig, kompetenta konsulter och grymma priser.
Ivar Makadsi
Webdesigner
5/5

Funktion över design

Vi tycker det är viktigare att sidan gör sitt jobb (omvandla besökare till kunder) än att bara se fin ut. Våra hemsidor kännetecknas av simpel och modern design, som fokuserar på användarvänlighet. Ett koncept som har visat sig vara svårt att slå.

Vår tjänst

Alla våra hemsidor vi skapar är anpassade för mobila enheter, som smartphones och surfplattor. Oavsett om det handlar om en enklare företagssida eller en mer avancerad e-handel.

Vi skapar er hemsida efter vi har analyserat er bransch samt era konkurrenter. Med analysen hittar vi svagheter som er hemsida kan utnyttja.

Alla hemsidor vi skapar följer våra egna riktlinjer för webbdesign. Detta säkerställer att ni får en hemsida som fungerar flera år framåt.

  • WordPress
  • Responsiv design
  • Bilder & Film
  • Google Analytics
  • Grundläggande sökoptimering

Vår process

Varje hemsida är unik och har därför sina egna problem och lösningar. Såhär ser processen ut när vi tar fram en helt ny hemsida.

Möte
Vi går igenom vilka mål och syften hemsidan har.

Utkast
Vi skapar ett första utkast utifrån era förslag.

Färdig produkt
Vi färdigställer hemsidan när utkastet blir godkänt.

Uppföljning
Vi följer upp med statistik och analys av besökarna på hemsidan.

Skapa er nya hemsida med oss idag! Fyll i formuläret, skicka ett mail till kontakt@mizific.com eller ring oss på 
073-266 11 15.

Du får svar från oss inom 24h, vi lovar!