Digital Marknadsföring

Vi gör så att ditt företag blir lönsamt på nätet.

Pengarna tillbaka om vi inte lyckas generera nya kunder till ditt företag

Nu har du chansen att testa digital marknadsföring helt utan risk. Vi på Mizific kör ett begränsat erbjudande där vi bjuder på alla kostnader om vi inte lyckas ge dig nya kunder. Blir det inga nya affärer betalar ni inte för vårt arvode, annonskostnader eller något annat.

Vi har hjälpt en mängd olika företag att växa och få nya kunder genom nätet, små som större. Allt från webbshoppar till elektriker och allt däremellan. Det är tack vare denna erfarenhet som vi nu kan köra på det här kaxiga erbjudandet.

Det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid, tröttnar du på oss kan du lämna redan efter första dagen. Vi tror på ärlighet, gör vi ett bra jobb så ska vi inte behöva binda upp våra kunder i långa avtal.

Så vad är haken här då? Det enda vi kräver är att få ta ett möte med dig. Att ha en personlig relation till våra kunder är viktigt, men det är ännu viktigare att kunden vi jobbar med är seriös och redo att ta nästa steg i sin digitala närvaro. 

Hur vi jobbar för att öka lönsamheten

Att bli lönsam på nätet är ingenting som kommer över en natt, oftast. Det krävs att man förstår sig på branschen, kundens behov och mål.

Vi börjar alltid med att kolla på era tidigare siffror för att bättre kunna förstå vart gränsen för lönsamhet ligger. 

 

Referenser

Ampere Specialisten

Google Annonsering

Litet elektrikerbolag i Stockholm med stora ambitioner. Google Ads-kampanjen levererade en avkastning på 16 gånger av deras annonsbudget.

“Otroligt välinvesterade pengar. Vi har försökt själva med Google Ads tidigare men det har alltid blivit för dyra leadkostnader.”

Husdjursporträtt

Facebook Annonsering

Nystartad e-handel med rolig produkt som ville dra 1 till 100 så fort som möjligt. Med hjälp av målgrupper och Facebooks AI lyckades vi spräcka 100 på en månad.

“Tanken var att det skulle bli en liten sidoinkomst, men Mizific visade att det kan bli mer än så vilket jag är riktigt taggad över.”

Ideell Förening

Konverteringsoptimering

En ideell förening (som vill förbli anonym) tog kontakt med oss för att få in fler medlemmar. Föreningen hade redan mycket besökare på sidan men antalet nya medlemmar var få. Vi körde 2 A/B-tester och gick från 5% till 16% i konverteringsfrekvens.

“Riktigt häftigt att man kan öka antalet förfrågningar som kommer in genom att bara ändra på sidan lite.”

Vill du också få mer affärer & kunder?

Kom förbi kontoret på söder, vi bjuder på kaffet. ☕