Våra tjänster

Lite kort och gott om vad vi gör och hur det kan gynna ditt företag

PPC Annonsering

PPC står för Pay Per Click och betyder att man betalar en viss summa varje gång en person klickar på din annons. Annonsering i samband med t.ex. social media eller sökoptimering är riktigt bra kombo som gör att man maximerar sin närvaro på nätet. Kombinerar man annonsering och SEO får man dubbla exponeringen jämfört med konkurrenterna.

Vi använder oss först och främst av AdWords för våra PPC annonser, men kan vid förfrågan även köra reklam på andra plattformar (Facebook & Twitter är två exempel).

PPC Annonsering

Sökoptimering

Sökmotoroptimering (också känt som SEO) är konsten att få en specifik hemsida att visas på toppen på olika sökmotorer. Säg att du är en advokat i Stockholm som vill synas på första plats för “advokatbyrå Stockholm”. Det är där vi kommer in, vi optimerar din hemsida (eller skapar en landningssida), du väntar i några veckor och voila, du är nu på toppen. Ja, det är så enkelt.

SEO är en stor industri i Sverige, så varför skulle du välja oss över dom andra företagen? Det beror helt enkelt på att vi har ett annorlunda sätt att gå tillväga. Något majoriteten av SEO-byråer i Sverige inte vill erkänna, är att dom rankar din hemsida med metoder som inte är godkända av Google. Har man otur så märker Google detta och vips, så är din hemsida borta från sökresultaten. Det är både dyrbar tid och pengar kastade i sjön.

Rykteshantering

Att stärka sitt varumärke är en viktig detalj i ditt företagande, men vad händer när någon pratar dåligt om ditt företag? Det händer alla företagare förr eller senare, man får en missnöjd kund som tar saker lite för långt. Det kanske dyker upp en dålig recension på nätet eller i värsta fall, flera stycken. Det krävs tyvärr inte mycket för att smutskasta ett helt företag, några negativa recensioner och det är det enda som syns när man Googlar ditt företag.

Vi erbjuder rykteshantering på nätet där vi har som mål att få ditt varumärke rent igen. Vi jobbar efter en långsiktig strategi där målet är att knuffa bort de negativa resultaten helt och hållet från första sidan. Vi hjälper även er med att reda på ert varumärke i framtiden samt ger tips på vad ni kan göra ifall ni skulle råka ut för flera negativa recensioner igen.

Mizific AB

Kilowattvägen 12
136 44 Handen
08-121 561 12
kontakt@mizific.com