Vilka är Mizific?

Om oss

Mizific AB är en webbyrå som är transparent och förser kunder med hållbara och långvariga resultat. För oss är det viktigt att kunden får resultat som räknas, att synas och höras på nätet en grej, att driva försäljningar är en annan. Vi har hjälpt företag i hela Sverige med att öka deras närvaro på nätet och generera mer försäljning. Vi förstår att ingen kund är lik den andra, till skillnad från många andra lyssnar vi på dina behov och tar fram skräddarsydda lösningar för ditt företag.

Fokus på kunden

Vi på Mizific går alltid hela vägen för sina kunder, oavsett om du är ett stort företag med flera anställda en liten enskild firma som drivs från sovrummet. 

På Mizific döljer vi aldrig viktig information för våra kunder, vi är transparenta och berättar alltid vad som står på planeringen näst. Att få vara med hela vägen och dessutom se vår process är en självklarhet för oss. Vi ser också till att mäta och analysera vårt arbete för att kunna mäta resultat.

Möt vårt team

Mike

SEM

Grundaren till Mizific. Har hand om SEM, sköter även all kontakt med kunder och samarbetspartners.

Ian

Webbutveckling &
Grafisk design

Grym på att snygga hemsidor och skapa grafiska mästerverk. Precis flyttat in till Stockholm.

Ruslan

Webbutveckling & SEO

Ser till att hemsidan är snabb, säker och syns längst upp på Google. Älskar att jobba i högt tempo. 

Skicka iväg ett mail och säg hej till oss, så kan vi börja bolla idéer om hur vi ska ta ditt företag från botten till toppen, bokstavligen.