Om oss

Kort historia om vårt företag och drivkraften bakom det.

Vilka är vi?

Mizific AB är en webbyrå som lägger fokus på att kunder faktiskt växer tack vare vår marknadsföring. Vi har hjälpt en rad företag inom olika branscher, allt från elektriker till taxibolag. Våra verktyg för digital marknadsföring är sökmotoroptimering, annonsering och sociala medier.

Företaget grundades 2016 med målet att bli en webbyrå som är transparent och förser kunder med hållbara och långvariga resultat. Våra medarbetare har jobbat med flera olika aspekter inom digital marknadsföring under flera års tid. För oss är det viktigt att kunden får resultat som räknas, att synas och höras på nätet en grej, att driva försäljningar är en annan. Vi har själva skapat och drivit diverse projekt på nätet och frustrerande det kan vara att synas men inte öka sin omsättning.

Vårt kontor finns på Kilowattvägen 12 i Handen, söder om Stockholm. Vi låter däremot inte vårt kontor begränsa vårt arbete, vi har kunder över hela Sverige, från Skåne i Söder till Norrbotten i Norr. Du är välkommen till att kontakta oss oavsett vart du bor, i Sverige eller utanför.

Varför välja oss?

Vi är väl medvetna om att vi inte är den första webbyrån i Sverige, så varför ska ni som företag välja oss? Vi anser att vi har många kvaliteter som andra byråer saknar där ute. Vi har lagt upp dessa kvaliteter i tre kategorier.

Vår kunskap och erfarenhet

Kunskap är makt, så är det bara. Det är stämmer extra mycket när det kommer till marknadsföring på nätet, har man inte kunskapen blir det svårt att få några resultat. Vi stoltserar inte med att vi gått på utbildningar, föreläsningar, kurser och så vidare. Varför? För vi tror på det praktiska, det är där all vår erfarenhet och kunskap kommer från. Genom att testa sig fram, skapa experiment för att mäta vad som fungerar bäst, har vi tagit fram våra egna lösningar för marknadsföring på nätet. En unik aspekt med våra medarbetare är att vi har erfarenhet inom den internationella marknaden också, vi har skapat hemsidor för den Amerikanska marknaden, vilket utan tvekan är den marknaden som har störst konkurrens.

Att vi dessutom fortfarande driver på våra egna framgångsrika projekt utanför Mizific gör att vi ständigt håller oss uppdaterade med vad som fungerar eller ej. När du anlitar oss får du med andra ord fräsch kunskap som också är beprövad. Varje steg vi tar är planerat och vi vet exakt vad resultatet kommer att bli. Hos oss tror vi inte att någonting kommer fungera, vi vet.

Vårt arbetssätt

Alla webbyråer har sina egna strategier  och metoder för att få sina kunder att synas. Vårt arbetssätt utgår från kunden och som vår kund är du alltid med i vår process, hela vägen. Företaget är byggt på grunderna att varje kund ska ses som en samarbetspartner, vi jobbar tillsammans för att båda parter ska kunna tjäna på det.

På Mizific försöker vi aldrig dölja viktig information för våra kunder, vi är transparenta och berättar alltid vad som står på planeringen näst. Att få vara med hela vägen och dessutom se vår process är någonting som vart mycket uppskattat av våra kunder.

Vi ser också till att mäta vårt arbete för att se vilket slags resultat det har gett ditt företag. Du får på så sätt se vilken påverkan vårt arbete har haft på din omsättning, vi ger dig tydlig statistik på hur mycket fler kunder som kommit in genom oss.

Vår Fokus på kunder

Mizific går alltid hela vägen för sina kunder, oavsett om du är ett stort företag med flera anställda en liten enskild firma som drivs från sovrummet. Att du blir nöjd med vårt arbete är otroligt viktigt för oss, därför ser vi till att alltid vara öppna för eventuella önskemål eller synpunkter i vår kampanj. Vi är inte nöjda med vårt arbete förens ni ökar era intäkter.

Mizific AB

Kilowattvägen 12
136 44 Handen
08-121 561 12
kontakt@mizific.com