Våra kunder:

Våra kunder är en blandning av stora och små företag, i alla tänkbara branscher.

Panospace

Tillverkar användarvänliga 3D skrivare som inte kostar skjortan. Deras skrivare kräver ingen installation eller underhållning.

The Park

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad.

Djurstedts Sverige AB

Djurstedts bedriver sin verksamhet i Stockholm, Södertälje och Uppsala och har sedan 2013 hjälpt mer än 3000 kunder. Tjänsterna involverar bygg, VVS, el och måleri.

Britny

Britny är en strategisk digital byrå med kontor i hjärtat av Stockholms start-up scen. Stor fokus på digitalisering och innovation.

Skuldsanerarnas Riksförbund

Skuldsanerarnas Riksförbund vill hjälpa skuldsatta individer att komma tillbaka in i samhället, bidra till den svenska ekonomin och få sitt liv på fötter igen.

Simsons Redovisningsbyrå

En redovisningsbyrå som lägger fokus på den personliga kontakten med kunden. Hjälper företag med bokföring, bokslut och redovisning.

KomHem AB

Kom Hem AB erbjuder konsulentstödda familjehem till barn och ungdomar. Deras familjehem är noggrant utvalda och har olika bakgrund samt ursprung.

Billones Beauty

Skönhetssalong som specialiserar sig på microblading i Stockholm. Phibrows microblading är en metod för semi-permanent pigmentering av ögonbryn.

Kontela

Taxibolag baserad i Stockholm erbjuder konkurrenskraftiga priser. Fokus på kunden och att taxifärden ska vara behaglig.

Way To Work

Way To Work Education erbjuder kurser och utbildningar inom område vård och omsorg samt utbildning i grundläggande svenska, SFI och språk-och samhällsintroduktion för nyanlända.

The Gentle Sirs

Internetbaserad butik som säljer roliga, politiska och motiverande t-shirts inom Norden.

Fasad Restaurering

Företag som renoverar och restaurerar fasader på alla typer av byggnader. Jobbar både med privatpersoner och företag.

Domello AB

Domännamn, utmärkt hosting, mänsklig kontakt och bra priser är det som är viktigt för oss och det som driver Domello framåt.

Ren Assistans

Personlig assistans från Luleå. Drivs av brukare och personlig assistent tillsammans för bästa möjliga service.

Restaurang Kroken

Alldeles intill vattnet i Nynäshamns gästhamn hittar du Restaurang Kroken. En plats avnjuta en bit vällagad mat, ett gott glas vin eller en öl från det lokala ångbryggeriet.

Nåttarö

Nåttarö är en fin skärgårdsö belägan utanför Nynäshamns kust. Här hittar du boende, massvis av roliga aktiviteter och självklart en mysig krog.

Ampere Specialisten

Företaget där man fokuserar på att utföra elinstallationer av hög kvalitet. Utför jobb i hela Stockholm med omnejd.

KonsumentTest

Hemsidan som samlar recensioner och omdömen från nätet för att sedan utse vilka produkter som faktiskt är värda pengarna.